"Med 30 år i branschen har vi kunskapen, erfarenhet och är serviceminded..."

 

– Fredrik Tolf, Vidingsjö Golv.

Badrumsrenovering

Våtrumsmattor – golv och väggar

Heltäckningsmattor för hem och företag

Parkettslipning

Parkettläggning

Tätskiktsmattor innan kakel och klinkers

Flytspackling

Badrumsrenovering

Ett vackert och funktionellt badrum ökar både vardagslyxen samt värdet på din bostad. Vi på Vidingsjö golv renoverar gladeligen ditt badrum både kostnadseffektivt samt professionellt och samtidigt ser till att höja din trivsel.

Våtrumsmattor – golv och väggar

Våtrumsmatta är det trygga valet mot vattenskador. De är smidiga och enkla att sköta. Få skarvar och släta ytor gör att det går lätt att städa, rengöra och underhålla. Med våtrumsmattor sparar du pengar och tid. Både material- och installationskostnad är betydligt lägre jämfört med kakel och klinker.

Heltäckningsmattor för hem och företag

Fördelarna med heltäckningsmatta är många. Du får inte bara ett mjukt och varmt golv att sätta fötterna på utan även en ljuddämpande miljö som ger en lyxig och ombonad känsla. Det finns undersökningar som visar att med ett textilt golv som hela tiden upplevs varmt kan man ha en lägre inomhustemperatur utan att den upplevda temperaturen känns lägre, vilket i förlängningen kan ge dig en lägre uppvärmningskostnad.

Återskapa lystern och bevara kvalitén! Slipa dina parkettgolv.

Ett trägolv eller parkettgolv blir inte bara naturligt vackert av att slipas. Det mår också bra av det. Man brukar säga att en golvslipning bör ske åtminstone var tionde år.

Den nya ytbehandlingen ökar tåligheten och förhindrar att fukt tränger in och att lamellerna förstörs. På detta sätt förlängs golvets livslängd.

Vi hjälper dig ta fram det bästa i ditt trägolv, Vidingsjö golv har 30 års erfarenhet av slipning & ytbehandling av parkettgolv.

Låt oss ta hand om den största investeringen i ditt hem och lita på att jobbet blir väl utfört.

Parkettläggning

Inget trägolvsarbete är för litet eller för stort för oss. Vi åtar oss allt från handledning om ni vill utföra arbetet själva till kompletta lösningar av ett färdigställt golv inklusive leverans av material, undergolvskonstruktioner, golvläggning och behandling. 

För oss är service och kvalité en ledstjärna och vi arbetar med högkvalitetsprodukter på alla våra objekt.

Tätskiktsmattor innan kakel/klinkers

Ett tätskikt hindrar fukt från att komma i kontakt med vägg- och golvkonstruktioner som inte tål fukt i framför allt badrum och andra våtrum. Tätskiktet sitter oftast bakom kakel, klinker och natursten.

Vi på Vidingsjö Golv är certifierade entreprenörer för renovering och montering av tätskikt.

Flytspackling

Golvavjämning är grunden för ett plant och högkvalitativt golv.  Därför är det viktigt att golvavjämningen är tekniskt korrekt utfört. Vi på Vidingsjö golv har erfarenheten, kompetensen och de moderna verktyg som krävs och kan hjälpa dig oavsett hur liten eller stor entreprenaden är.